NO FEAR | ZID Theater | locatie: Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis

Wanneer:
2 december 2022 @ 11:00
2022-12-02T11:00:00+01:00
2022-12-02T11:15:00+01:00
Waar:
Opzoomerlaan 106
3221 AP Hellevoetsluis
Netherlands

De FATE groep van ZID reist af naar Zeeland om NO FEAR te spelen voor leerlingen van het Helinium in Hellevoetsluis! De bruisende voorstelling over het najagen van je dromen biedt een mooi perspectief voor leerlingen van de Internationale Schakelklas.

NO FEAR is een levendige en beeldende voorstelling gemaakt door deelnemers aan het FATE-project in Nederland. Elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, bouwen aan hun toekomst in een nieuw land. Persoonlijke motivatie, levensenergie en een veelzijdige speelstijl, nemen het publiek mee op deze indrukwekkende reis.

NO FEAR is de eindvoorstelling van FATE, het internationale trainingsprogramma ondersteund door Creative Europe/EU en geproduceerd door ZID Theater. FATE – Future Academy on Tour in Europe – biedt kansen aan creatieve nieuwkomers – vluchtelingen en migranten – binnen de culturele sector van Europa. Statushouders met professionele ervaring en ambitie in de podiumkunsten worden gedurende twee jaar begeleid, resulterend in een theaterproductie. Dit uitdagende traject, gericht op het bieden van kansen aan een nieuwe generatie Europese burgers, wordt uitgevoerd in samenwerking met Atalya/TNT (Spanje), Social Community Theatre (Italië), DAH Teatar (Servië) en Studio 7 (Duitsland).

Meer informatie FATE: www.fate-europe.eu

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het AFK.