Programma

For English, choose below for category CALENDER_ENG.

sep
17
za
No Fear in New-West
sep 17 @ 19:00 – 19:30

ExploreZ on Tour: NO FEAR plays a short performance at the Sloterplas Art Festival in Buurtwerkplaats Noorderhof.
NO FEAR is a visual and intense performance by eleven young performers with a refugee history about chasing your dreams in a new country. Free entrance!

okt
11
di
NO FEAR | ZID Theater | location: ZIMIHC Theater Wittenvrouwen, Utrecht
okt 11 @ 19:45

ExploreZ on Tour: NO FEAR speelt in ZIMIHC Wittenvrouwen, als onderdeel van de ‘Theater Trip’ door het culturele platform van de Hogeschool Utrecht. HU HOME en Podium bundelen hun krachten in het organiseren van een informatieve en levendige avond rondom de voorstelling NO FEAR, compleet met introductie en verdiepend nagesprek.

NO FEAR is een levendige en beeldende voorstelling over het najagen van je dromen, gemaakt door deelnemers aan het FATE-project in Nederland. Elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, bouwen aan hun toekomst in een nieuw land. Persoonlijke motivatie, levensenergie en een veelzijdige speelstijl, nemen het publiek mee op deze indrukwekkende reis.

NO FEAR is de eindvoorstelling van FATE, het internationale trainingsprogramma ondersteund door Creative Europe/EU en geproduceerd door ZID Theater. FATE – Future Academy on Tour in Europe – biedt kansen aan creatieve nieuwkomers – vluchtelingen en migranten – binnen de culturele sector van Europa. Statushouders met professionele ervaring en ambitie in de podiumkunsten worden gedurende twee jaar begeleid, resulterend in een theaterproductie. Dit uitdagende traject, gericht op het bieden van kansen aan een nieuwe generatie Europese burgers, wordt uitgevoerd in samenwerking met Atalya/TNT (Spanje), Social Community Theatre (Italië), DAH Teatar (Servië) en Studio 7 (Duitsland).

Tickets: https://podium.hu.nl/agenda/theater-trip-zid-theater-no-fear/