Afterparty ExploreZ Festival 2023

Afterparty ExploreZ Festival 2023
Fotograaf: Fanfare van de Eerste Liefdesnacht
21 mei 2023 | 18:30 - 22:00
ZID Theater
De Roos van Dekamaweg 1, Amsterdam
Voorverkoop is gesloten

Een bruisende Afterparty met ‘Fanfare van de Eerste Liefdesnacht’

We sluiten ExploreZ Festival 2023 met een bruisende afterparty! De hoofdgast is de ‘Fanfare van de Eerste Liefdesnacht’, die voor dansende beats zorgt. Ook alle muzikanten van ZID Theater en ExploreZ Festival zijn welkom om samen met ze te spelen. Gratis entree!

De ‘Fanfare van de Eerste Liefdesnacht’ is een kleurrijk Amsterdams orkest, bestaande uit een twintigtal blazers en enkele slagwerkers. Al bijna veertig jaar zet de Fanfare overal waar ze komt de boel muzikaal op stelten. Het repertoire loopt uiteen: van muziek uit India, Turkije, de Balkan tot Bolivia en Peru, van traditionals tot speciaal voor de fanfare geschreven stukken en van Young Blood Brass Band tot Jacques Brel.

Fanfare is een graag geziene gast op theaterdagen, feesten en partijen. De Fanfare was prominent aanwezig op veel festivals en manifestaties: van Bretagne tot Roemenië, van Groot-Brittannië, Spanje, Cuba en Palestina. Een feest voor oor en oog! Kom en sluit samen met makers en het publiek ExploreZ Festival 2023 feestelijk af!

Meer informatie: www.liefdesnacht.nl

Credits:


Winkelwagen
Scroll naar boven