Brats | Studio 7 (Duitsland) | locatie: Buurtwerkplaats Noorderhof

Brats-Studio-7
Brats | Studio 7 (Duitsland) | locatie: Buurtwerkplaats Noorderhof
Fotograaf:
14 mei 2022 | 15:00 - 17:00

Voorverkoop is gesloten

Studio 7 (Duitsland) komt naar Nederland met locatietheater bij Buurtwerkplaats Noorderhof. De voorstelling ‘Brats’ gaat over Sophia, die door steden zwerft met haar huifkar. Zij verzamelt de vluchtig weggegooide overblijfselen van de tijd en vindt woordeloze verhalen voor hen die na haar komen. Met groteske slapstick en luidkeelse brutale liedjes strompelt ze door de troep van andermans dromen en ontmaskert ze de wonderlijke utopie van een vernieuwende wereld.
De voorstelling van Studio 7 zal plaatsvinden tijdens ExploreZ Festival 2022 op zaterdag 14 mei buiten bij Buurtwerkplaats Noorderhof (Amsterdam). Na de voorstelling treden verhalenvertellers uit verschillende windstreken op bij het kampvuur.
Over het gezelschap
Studio 7 is een internationaal theatergezelschap uit Duitsland. Het werd in 1992 opgericht in Keulen door regisseur Christoph Falke als internationale theaterwerkplaats. Hij is docent aan de Universiteit van Witten/Herdecke en heeft samengewerkt met het beroemde ODIN Teatret. Sinds 2010 werkt de organisatie samen met een jonge generatie makers in Schwerte en heeft een verscheidenheid aan projecten gerealiseerd met verschillende doelgroepen, zoals jongeren en ouderen in lokale, regionale en internationale context.
De voorstelling is gratis toegankelijk, graag wel vooraf reserveren!
Voor meer info, bezoek de website van Studio 7
Taal: geen probleem

Credits
Actrice: Ana Patricia Marioli
Regie: Christoph Falke
Productie: STUDIO7 Theater
Share…

Facebook

Twitter

LinkedinTickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-explorez-festival-2022-presents-brats-studio-7-duitsland-300941773947.

Credits:


Winkelwagen
Scroll naar boven