Choose & Dare, Locatie: ZID theater, Publieksevent – live & online

Choose & Dare
Choose & Dare, Locatie: ZID theater, Publieksevent – live & online
10 oktober 2020 | 21:00 - 22:00

ONLINE/OFFLINE VOORSTELLING
Een multidisciplinair event over keuzes maken, gecreëerd door jong talent uit Nederland en Duitsland. Via dans, theater, poëzie en video wordt onderzocht hoe je eigen keuzes maakt binnen de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. De internationale uitwisseling is een samenwerking tussen ZID Theater en Studio 7 (Duitsland).
Een innovatieve wisselwerking tussen virtuele acts en spel op de vloer, gepresenteerd aan zowel een online als offline publiek. Zie het facebook evenement voor de online uitzending.
Urban talents en jonge makers tussen de 18 en 30 jaar, uit Nederland en Duitsland, worden uitgedaagd om op een creatieve manier het thema te onderzoeken en in samenwerking tot spannende performances te komen. Een week lang wordt er intensief samengewerkt.
Studio 7 is een theatergezelschap en cultuurhuis uit Schwerte, een voorstad van Dortmund. Naast het maken van voorstellingen, werkt Studio 7 met verschillende doelgroepen, zoals jongeren en ouderen, zowel lokaal, regionaal als internationaal. De groep reist met zijn artistieke interventies en verrassende voorstellingen door verschillende Europese landen en neemt deel aan Europese samenwerkingsprojecten.
Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-choose-dare-119301605313
Share…

Facebook

Twitter

LinkedinTickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-choose-dare-119301605313.Winkelwagen
Scroll naar boven