Flamenco Kitchen – Atalya/ TNT Spanje

Flamenco Kitchen – Atalya/ TNT Spanje
Fotograaf:
17 december 2016 | 20:30 - 22:00

Voorverkoop is gesloten

Een spannende avond waarin flamenco wordt gemixt met andere dans- en muziekstijlen, lekkere hapjes en theater. Flamenco Kitchen is een artistieke, interculturele ontmoeting tussen flamenco en andere lokale dans- en muziekstijlen. Eerder in Europese en Zuid-Amerikaanse steden een succes, nu voor het eerst in Nederland. De Spaanse choreografe Juana Casado van Atalaya-TNT theater uit Sevilla, is een van de bekendste flamencochoreografen in Spanje. Ze heeft diverse prijzen gewonnen voor haar inzet flamenco te hervormen naar een toegankelijkere vorm, zonder de eigen identiteit uit het oog te verliezen. Een avond als deze mag natuurlijk niet worden afgesloten zonder te dansen! Met deelname van meerdere dansers uit Amsterdam.

Atalaya-TNT (Territory of New Times) produceert grote producties, doet onderzoek in haar internationale laboratorium en maakt programma’s met internationale partners. Samen met de lokale gemeenschap in Sevilla maakt zij voorstellingen, die over de hele wereld worden gespeeld.

Artistic coach: Juana Casado (Atalaya-TNT), Irene de Bruin, Claribel Rodríguez Castillo en Joske Daamen (ZID Theater) Dansers | Dancers: Linda Kerker, Marjan Kleinen, Gerie ten Beste, Eva Nijhoff, Osni Seye, Ivana Nikolic, dansers van Sahara Dance en Grupo de Danza Regional Mexico Mágico, Claribel Rodríguez Castillo & Joske Daamen, Marije Nie

Voertaal: Language not important

Locatie: Westside, Burgemeester de Vlugtlaan 125

Kaarten: kosten diner. Vooraf reserveren gewenst: reserveringen@zidtheater.nl

Credits:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven