NO FEAR | ZID Theater | location: ZIMIHC Wittenvrouwen, Utrecht

11 okt foto no fear
NO FEAR | ZID Theater | location: ZIMIHC Wittenvrouwen, Utrecht
Fotograaf:
11 oktober 2022 | 19:45 - 22:00

Voorverkoop is gesloten

ExploreZ on Tour: NO FEAR speelt in ZIMIHC Theater Wittenvrouwen, als onderdeel van de ‘Theater Trip’ door het culturele platform van de Hogeschool Utrecht. HU HOME en Podium bundelen hun krachten in het organiseren van een informatieve en levendige avond rondom de voorstelling NO FEAR, compleet met introductie en verdiepend nagesprek.
NO FEAR is een levendige en beeldende voorstelling over het najagen van je dromen, gemaaktdoor deelnemers aan het FATE-project in Nederland. Elf jonge performers,met roots in zes verschillende landen, bouwen aan hun toekomst in een nieuw land. Persoonlijke motivatie, levensenergie en een veelzijdige speelstijl, nemen het publiek mee op deze indrukwekkende reis.
NO FEAR is de eindvoorstelling van FATE, het internationale trainingsprogramma ondersteund door Creative Europe/EU en geproduceerd door ZID Theater. FATE – FutureAcademy on Tour in Europe – biedt kansen aan creatieve nieuwkomers – vluchtelingen en migranten – binnen de culturele sector van Europa. Statushouders met professionele ervaring en ambitie in de podiumkunsten worden gedurende twee jaar begeleid, resulterend in een theaterproductie. Dit uitdagende traject, gericht op het bieden van kansen aan een nieuwe generatie Europese burgers, wordt uitgevoerd in samenwerking met Atalya/TNT (Spanje), Social Community Theatre (Italië), DAH Teatar (Servië) en Studio 7 (Duitsland).
Tickets: https://podium.hu.nl/agenda/theater-trip-zid-theater-no-fear/
Share…

Facebook

Twitter

LinkedinTickets: https://podium.hu.nl/agenda/theater-trip-zid-theater-no-fear/.

Credits:


Winkelwagen
Scroll naar boven