Preview ExploreZ 2018 – met dans, muziek en theater!

Preview ExploreZ 2018 – met dans, muziek en theater!
22 juni 2018 | 20:00 - 22:00

Voorverkoop is gesloten

Op vrijdag 22 juni geeft ZID theater als onderdeel van de stedelijke manifestatie WeMakeThe.City een preview van het ExploreZ festival 2018. Het internationale Festival ExploreZ is het multidisciplinaire festival dat kunst en sociale impact met elkaar verbindt, zowel op lokaal als internationaal niveau.

ZID Theater geeft een uniek inkijkje in het festivalprogramma. ExploreZ bespeelt van 22 tot en met 30 september de stad met naast de voorstellingen van ZID Theater, ook internationale gasten uit Griekenland, Polen en Servië. Deze avond geeft de mogelijkheid om een deel van het programma al te beleven: er worden delen getoond uit het programma waaronder Lost City en Bread & Songs. Dit geeft ook direct de gelegenheid om als eerste te reserveren voor dit bijzondere programma. Hoogtepunt van het festival is de voorstelling van het Odin Teatret – The Great Cities under the Moon.

ExploreZ is een multidisciplinair festival dat laat zien hoe kunst een sociale impact maakt, zowel op lokaal als internationaal niveau. Het festival bestaat uit producties die worden ontwikkeld samen met (inter)nationale makers, jonge makers en stadsbewoners. Het festival wordt geproduceerd en vormgegeven door het ZID Theater uit Amsterdam.

U bent van harte welkom te genieten van de korte previews, gratis entree. Aanmelden gewenst: reserveringen@zidtheater.nl/ 020-4888 449. Locatie: De Roos van Dekamaweg 1, 1061 HR Amsterdam

Credits:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven