Intersection

Jonge (aankomende) makers gezocht voor INTERSECTION – een internationaal multidisciplinair project over keuzevrijheid van het ZID Theater

Ben jij tussen de 18-28 jaar, (aankomend) speler, danser, filmmaker of heb je een ander creatief talent?
Wil je in een korte tijd een multidisciplinaire productie samen met jonge makers maken in het kader van het internationale festival ExploreZ?
Vind je het een uitdaging om met professionals en jonge makers uit Griekenland en Polen te werken?
Wil je veel internationale makers ontmoeten en nieuwe kennis en ervaring opdoen?

Dan is het INTERSECTION project van het ZID Theater onder leiding van de choreograaf Jos Daamen iets voor jou!

INTERSECTION is onderdeel van ExploreZ, een internationaal multidisciplinair festival, dat van 22 tot en met 30 september in Amsterdam plaatsvindt.
Het ZID Theater organiseert een gevarieerd programma gepresenteerd door theatermakers, stadsbewoners en jonge makers.. Een internationaal programma met gasten uit Griekenland, Denemarken, Polen, België, Servië, Marokko, Senegal, Italië en Nederland.

Vanaf dinsdag 2 juli willen we met de repetities starten, maar je zou eventueel later kunnen instromen.
Tot de zomervakantie zullen er 4 repetities plaatsvinden op de dinsdagavonden (18:30-21:30 uur) van 3 tot en met 24 juli.
In september vervolgen de repetities op dinsdagavond van 4 tot en met 18 september. Vervolgens is het nodig om in de festivalperiode van 22 tot en met 30 september elke dag beschikbaar te zijn. De werksessies vinden plaats in het ZID Theater in Amsterdam.

Ben je enthousiast? Mail dan naar: academy@zidtheater.nl
In je motivatie: introduceer je jezelf (naam, leeftijd, opleiding) en benoem je je talent en discipline. Stuur ook een korte CV mee.

We hebben plek voor ca. 5 deelnemers, dus reageer snel! Voor meer informatie bel naar ZID Theater op 020-4888449.

Winkelwagen
Scroll naar boven